به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(گلستان)، مهدی یوسفی نژاد گفت: پاسگاه ها، دادستانی ها، حوزه ها و بخش های قضایی نیز از مراجع قانونی دیگری هستند که هم استانی ها می توانند مشاهده سرقت ادوات راهداری را اطلاع دهند.
وی یادآور شد: راهداران و عوامل راهداری برای انجام هرگونه عملیات راهداری در طول راهها، ملبس به لباس راهداری به رنگ نارنجی و با آرم سازمانی هستند.
یوسفی نژاد افزود: یکی از مهمترین چالش های سنگین اداره کل طی سال های اخیر، سرقت ادوات راهداری شامل کابل، ترانس، پایه، چراغ و تابلو و علائم و .... در محورهای ارتباطی است که این موضوع باعث ایجاد اختلال در نظم عمومی و تحمیل و صرف اعتبارات اضافی بر اداره کل شده به طوری که با کشف و ردمال هم، آنها از حیز انتفاع خارج و مستهلک شده و قابلیت استفاده مجدد را ندارند.
وی در ادامه، تعداد سرقت های انجام شده در سال ۱۴۰۰ را به تعداد ۷۰ فقره و در ۲ ماهه سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۶ فقره اعلام کرد .
به گفته وی،از تعداد سرقت های سال ۱۴۰۰ تعداد ۶۱ فقره و سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۱ فقره منجر به تشکیل پرونده و پیگیری قضایی شد و بقیه بعلت عدم دسترسی به سارق ، فاقد وصف کیفری شد.
یوسفی نژاد از اقدامات چشم گیر و مجدانه معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان جهت برخورد با این موضوعات و ایجاد انگیزه برای پیگیری آنها؛ قدردانی ویژه کرد و اظهار امیدواری داشت که با توجه قوه قضائیه و دادستانی و کسب نتیجه از موضوعات و در نظر گرفتن مجازات مناسب جرم باعث عبرت سایر سارقین خواهیم رسید.